دانشگاه هنر تبریز روزانه ۱۰۰۰ ماسک در ایام کرونایی تولید و توزیع کرد
شنبه 10 خرداد 1399
محمدعلی کینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به اقدامات کارگروه و ستاد مرکزی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای مقابله با کرونا، اظهار داشت: دوخت ماسک و لباسهای ایزوله، راهاندازی پویش در خانه بمانیم توسط همیاران سلامت دانشجویان، استفاده از بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه برای برگزاری جلسات قرآنی دانشگاه، اقدام برای راهاندازی رادیو سلامت توسط دانشجویان رشته چندرسانهای، پویش سیر مطالعاتی با همکاری هیئت دانشجویی مکتب النبی (ص) و کانون فرهنگی دانشجویی کتابخوانی بخشی از اقدامات این دانشگاه در این خصوص بود.
وی گفت: دانشکده فرش واقع در شهرستان هریس به دلیل کمبود دانشجو استفاده چندانی نداشت که با همکاری فرمانداری شهرستان، کاربری این دانشکده و تجهیز آن به تختهای بیمارستانی، آن را به نقاهتگاهی مناسب برای بیماران کرونایی با ظرفیت 60 تخت تبدیل کرده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قراردادیم.
رئیس دانشگاه هنر تبریز طراحی پوستر و انیمیشن را از رسالتهای اصلی این دانشگاه خواند و ابراز داشت: دانشجویان هنر که در امر طراحی و انیمیشن فعال بودند توانستند با طراحی آثاری، در پیشگیری از کرونا قدمی بردارند که از سوی وزارت علوم نیز از این آثار استقبال شد.
وی از شناسایی دانشجویان کمبضاعت مالی و یا آسیبدیده اقتصادی تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا توسط دانشجویان هیئت مکتب النبی (ص) خبر داد و افزود: راهاندازی صندوق احسان و سلامت (صندوق نیکوکاری دانشگاهیان) پیوستن به پویش کمک مؤمنانه تحت عنوان؛ "زندگی دست یاریگر توست" ازجمله اقدامات خیرخواهانه دانشجویان در راستای لبیکگویی به فرامین مقام معظم رهبری بود.
کینژاد به فعالیتهای انجامگرفته توسط مرکز مشاوره و درمان دانشجویان اشاره کرد و ابراز داشت: تولید محتوا در خصوص مقابله با کرونا، نوع مواجهه با مسائل در ایام قرنطینه و نحوه پیشگیری در محیط کاری، خانواده و ارتباط با دیگران ازجمله آموزشهای مرکز مشاوره دانشگاه بود.
وی با اشاره به حمایت از حرکتهای جهادی و خودجوش، عنوان نمود: راهاندازی کارگاه تولید ماسکهای شده، راهاندازی کارگاه تولید محلولهای ضدعفونیکننده و سمپاشی اماکن و محیطها ازجمله اقدامات جهادی دانشجویان بود.
این عضو شورای عالی فرهنگی با بیان اینکه از ابتدای فروردینماه روزانه حدود 1000 ماسک در این دانشگاه تولید میشد، ادامه داد: با دریافت بخشی از مواد اولیه از سپاه پاسداران و مقداری نیز توسط دانشگاه، کارمندان و اساتید در کنار دانشجویان در دو کارگاه اقدام به تولید ماسک و دستکشهای یکبار مصرف میکردند که بسیج دانشجویی نیز در کنار ما از ابتدای تولید تا توزیع در مناطق محروم پایکار بود.
وی با اشاره به اینکه، دوخت لباسهای ایزوله و گان جراحی و ضدعفونی سازی معابر اطراف دانشگاه، بخش دیگری از فعالیت دانشگاه در ایام کرونا بود، ادامه داد: روزانه 10 ست از این لباسها دوخته و به بیمارستانها اهدا میشد.
منبع: مرکز ملی فرش ایران